HLEDÁME KOLEGU na pozici KUCHAŘ NA HPP
Úvod » Ochrana osobních údajů
Úvod » Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost Naše Stodola s.r.o. se sídlem Litovelská 77/7, 779 00 Olomouc, Nová Ulice, IČO: 09459651, která je tvůrcem a majitelem webových stránek pro restauraci Stodola, je zároveň správcem a zpracovatelem Vašich osobních údajů, a to dle a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679, o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů – General Data Protection Regulation (GDPR) a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, za účelem obchodních sdělení, navázání spolupráce, plnění smluvního závazku, oprávněných zájmů či plnění zákonných povinností. Z tohoto vyplývá, že současně s tím zpracováváme soubory cookies.

Co jsou to cookies?

Co jsou to cookies?

Jedná se o malý textový soubor, který vznikne navštívením každé webové stránky. Využívá se jako standardní nástroj pro ukládání informací o tom, jak jsou webové stránky využívány. Dokážeme tak odlišit (ne však konkretizovat či identifikovat) jednotlivé uživatele od sebe a přizpůsobit obsah webových stránek konkrétním preferencím. Soubory cookies jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Nastavení souborů cookies lze spravovat pomocí vysouvací karty na každé záložce našich webových stránek. Vysouvací kartu naleznete na levé straně obrazovky, nebo přejděte na informace o zpracování cookies pomocí tohoto odkazu. Stejně, tak je každý nový návštěvník našich webových stránek vyzván k souhlasu, nebo případnému nastavení cookies pro jeho prohlížeč.

Máte-li za to, že Vaše osobní údaje zpracováváme protiprávně, máte právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme Však rádi, budete-li řešit takový nárok nejprve s námi. Vždy nás můžete snadno kontaktovat prostřednictvím e-mailu na e-mailové adrese stodolaolomouc@gmail.com, Vaší námitkou se budeme v co nejkratším čase zabývat. Tyto Podmínky ochrany osobních údajů včetně všech jejich součástí jsou platné a účinné od 12.11.2022.

© Stodola Olomouc 2022
Web vytvořil: Dominik Šmotek.